Pa Fokus Prill Zum Anzeigen klicken
  • Kommentare

Pa Fokus

Prill

Veröffentlicht am in "Ausbildung", Sprache — English. 52 Seiten.
REVISTA E PARe; ONLINE DHE FALAS NE SHQIPERI Pa Fokus eshte nje reviste online e cila operon ne tregun mediatik si nje organ i pavarur informimi. Pa Fokus nuk eshte si te gjithe revistat e tjera, nuk perpiqet te merret me scoop-e, eshte posacerisht e fokusuar tek eksperienca e drejtperdrejte qytetare dhe mundohet te perfshije nepermjet saj te rinjte. Mehr anzeigen
Revista PA FOKUS është një revistë në formatin Online dhe mund të shfletohet Falas nga të gjithë. Përveçse një revistë për të rinjtë (dhe jo vetëm), Pa Fokus është një nismë e ndërmarrë për të sjellë një mentalitet dhe kulturë të re informacioni për të rinjtë shqiptarë kudo ndodhen. Duke u nisur nga vetë emri i saj "Pa Fokus", revista përman në brendësinë e saj shumë informacione në fusha të ndryshme të jetës. Mehr anzeigen
Tags anzeigen

Andere Ausgaben von "Pa Fokus"

Alle Ausgaben anzeigen