S-Work No.75 75
18+

Beinhaltet eingeschränkte Inhalte

Zum Anzeigen klicken
  • Kommentare

S-Work No.75

75

Veröffentlicht am in "Fotografie", Sprache — English. 12 Seiten.
                                    Меѓународниот ден за СТОП на насилството врз сексуалните работници за прв пат беше одбележан во 2003 година како спомен и почит за жртвите - сексуални работници на убиецот од Грин Ривер во Сиетл, Вашингтон, кој потоа беше осуден на доживотна казна затвор. Оттогаш, на овој ден секоја година се организираат протесни маршови на сексуалните работници од целиот свет со цел да ја истакнат потребата за става                    Mehr anzeigen
Меѓународниот ден за СТОП на насилството врз сексуалните работници за прв пат беше одбележан во 2003 година како спомен и почит за жртвите - сексуални работници на убиецот од Грин Ривер во Сиетл, Вашингтон, кој потоа беше осуден на доживотна к                                      Mehr anzeigen