S-Work No.76 76 Click to read
  • Comments

S-Work No.76

76

Published on in “Art”, language — English. 9 pages.
Жената која ја нудеше работата, едноставно ме гледаше во очи и без никакви двоумења ме праша дали сакам веднаш да започнам со работа. Едноставно, немав друг избор, а немав ни време и ја прифатив понудата. Ме праша за името, и одговорив: „Јас сум Нена“. „Влези Нена, те чека клиент за масажа“. Влегов во собата каде што се прават масажи, ме обзема страв, бидејќи незнаев како се прави тоа. Се чудев на самата себе си како да започнам, едноставно не можев да се замислам непознат човек да ме види гола. More
Жената која ја нудеше работата, едноставно ме гледаше во очи и без никакви двоумења ме праша дали сакам веднаш да започнам со работа. Едноставно, немав друг избор, а немав ни време и ја прифатив понудата. Ме праша за името, и одговорив: „Јас сум Нена“. „Влези Нена, те чека клиент за масажа“. Влегов во собата каде што се прават масажи, ме обзема страв, бидејќи незнаев како се прави тоа. Се чудев на самата себе си како да започнам, едноставно не можев да се замислам непознат човек да ме види гола. More