Pa Fokus Pa Fokus Mars Cliquez pour lire
  • Commentaires

Pa Fokus

Pa Fokus Mars

Publié sur dans “Littéraire, Littéraire”, langue – English. 34 pages.
Pa Fokus eshte revista e pare online dhe falas e cila operon ne tregun Shqiptar si nje organ mediatik. E fokusuar tek informacioni alternativ dhe qe synon fuqizimin e e rrjeteve te margjinalizuara, Revista Pa Fokus eshte promotore e te rinjeve, qe duan te fitojne nje eksperince ndryshe, dhe qe ndjejne nje nevoje per te bere nje ndryshim sado te vogel ne jetet e tyre por dhe te atyre perreth tyre. Plus
Pa Fokus eshte revista e pare online dhe falas e cila operon ne tregun Shqiptar si nje organ mediatik. E fokusuar tek informacioni alternativ dhe qe synon fuqizimin e e rrjeteve te margjinalizuara, Revista Pa Fokus eshte promotore e te rinjeve, qe duan te fitojne nje eksperince ndryshe, dhe qe ndjejne nje nevoje per te bere nje ndryshim sado te vogel ne jetet e tyre por dhe te atyre perreth tyre. Plus