Projektet Digjitale - E-Twining -Jeronim De Rada ne Elbasan Clique para ler
  • Comentários

Projektet Digjitale - E-Twining -Jeronim De Rada

ne Elbasan

Publicado no e em "Fotografia, Fotografia", idioma — English. 16 páginas.
Lidhje midis shkollave per bashkepunim , gjetja e partnereve dhe connection per te implementuar projektet digjitale Mais
Permes projekteve te zhvilluara ne shkollen 9-vjecare " Jeronim De Rada " duma te promovojme dhe te prezantojme menyren se si implementojme dhe perhapim pervojat tona te shkolles , te suksesshme ne binjakezimin midis shkollave Nderkombetare ,Kombetare dhe Rajonale . Mais
Assine GRÁTIS