Pa Fokus Tetor Кликнуть для чтения
  • Комментарии

Pa Fokus

Tetor

Опубликовано в "Образование", язык - English. 58 страниц.
Revista PA FOKUS është një revistë në formatin Online dhe mund të shfletohet Falas nga të gjithë. Përveçse një revistë për të rinjtë (dhe jo vetëm), Pa Fokus është një nismë e ndërmarrë për të sjellë një mentalitet dhe kulturë të re informacioni për të rinjtë shqiptarë kudo ndodhen. Duke u nisur nga vetë emri i saj "Pa Fokus", revista përman në brendësinë e saj shumë informacione në fusha të ndryshme të jetës. Еще

Другие публикации «Pa Fokus»

Посмотреть все публикации