Pa Fokus Tetor 点击阅读
  • 评论

Pa Fokus

Tetor

出版日期 / “教育” / 语言—English / 74页
Numri i Tetorit në Pa Fokus është i fokusuar tek “përkthimi si krijim”. Artikujt e artikuluar janë një përzgjedhje e kujdesshme të cilat më shumë se çdo gjë refletkojnë kontekstin në të cilin ndodhet përkshimi sot dhe sfidat e saj në të cilën ajo do të përballet në të ardhmen. 更多
Revista PA FOKUS është një revistë në formatin Online dhe mund të shfletohet Falas nga të gjithë. Përveçse një revistë për të rinjtë (dhe jo vetëm), Pa Fokus është një nismë e ndërmarrë për të sjellë një mentalitet dhe kulturë të re informacioni për të rinjtë shqiptarë kudo ndodhen. Duke u nisur nga vetë emri i saj "Pa Fokus", revista përman në brendësinë e saj shumë informacione në fusha të ndryshme të jetës. 更多
已购买! 阅读

“ Pa Fokus”的其他出版物

查看所有出版物