TNT_MAGAZINE TNT (Teen News Thunder) Issue 2 点击阅读
  • 评论

TNT_MAGAZINE

TNT (Teen News Thunder) Issue 2

出版日期 / “青少年, 综合” / 语言—English / 48页
So, here we are, just like we said we were going to be. We are presenting our second edition of the newspaper TNT (Teen News Thunder). The story that began with the small group of adolescents, now is becoming bigger and bigger. In this second issue we are going to present you the newest events in Negotino. Then, we are going to talk about life and fashion, we shouldn’t forget this. After that, we are going to see some interesting facts that I’m sure you are going to enjoy. In the end, you will have the opportunity to see some good suggestions about movies, books, songs and of course, let’s not forget; we will show you an excellent collection of photos from Negotino. But, I’m not going to tell you the details. You will have to see it with your own eyes. Како што почнавме, се надевам дека на нашата работа ќе нема крај. Успеавме драги читатели да Ви го претставиме нашиот втор број. Овде ќе се сретнете со доста интересни содржини кои веруваме дека ќе Ви го сврти вниманието на 360 степени. Почнувајќи од најновите случки па сè до мода и здрава исхрана. Но, исто така да не ги заборавиме и ТОП листите каде секој еден ќе може да се запознае со нови но и веќе добро познати и омилени песни, филмови и книги. Од овој број исто така започнува еден нов сектор во нашиот весник. Ви го претставуваме драги читатели, нашиот ДОПИСНИК. Овде ќе се сретнете со разни мислења за разни теми од целата Македонија. Од овој број ќе се запознавата со нови лица кои ќе придонесуваат во нашиот скромен но, по квалитет одличен весник. Но, да не должиме, Вие само читајте и уживајте. From the team, With love 更多
免费订阅

“ TNT_MAGAZINE”的其他出版物

查看所有出版物