Pa Fokus Mars Clique para ler
  • Comentários

Pa Fokus

Mars

Publicado no e em "Educação", idioma — English. 34 páginas.
REVISTA E PARË ONLINE DHE FALAS NË SHQIPËRI Pa Fokus është një revistë online e cila operon në tregun mediatik si një organ i pavarur informimi. Pa Fokus nuk është si të gjithë revistat e tjera, nuk përpiqet të merret me scoop-e, është posaçërisht e fokusuar tek eksperienca e drejtpërdrejtë qytetare dhe mundohet të përfshijë në operën e saj të gjithë ata që i janë dedikuar ndryshimit të Shqipërisë dhe sjelljen e saj në kushtet e vërteta për të konkuruar kështu me shtete të tjera në shumë fusha. Mais
Revista PA FOKUS është një revistë në formatin Online dhe mund të shfletohet Falas nga të gjithë. Përveçse një revistë për të rinjtë (dhe jo vetëm), Pa Fokus është një nismë e ndërmarrë për të sjellë një mentalitet dhe kulturë të re informacioni për të rinjtë shqiptarë kudo ndodhen. Duke u nisur nga vetë emri i saj "Pa Fokus", revista përman në brendësinë e saj shumë informacione në fusha të ndryshme të jetës. Mais

Outras edições de "Pa Fokus"

Visualizar todas as edições